DE BEKRONING VAN DE WAND: MINERALE MORTELS

Met minerale mortels komen wanden pas echt tot leven! Door de mortelstructuur en kleur krijgen ruimtes en gebouwen een nog mooiere verschijning.

Deze hoogwaardige oppervlakken hebben een eersteklas waterdampdoorlaatbaarheid, zijn optisch aantrekkelijk en bestand tegen mechanische invloeden. Naast decoratieve en voor de vormgeving belangrijke materialen, heeft KEIM ook mortels voor speciale eisen, zoals gesteld bij renovatiedoeleinden of muren met vochtschade. Het productassortiment loopt uiteen van speciale hechtmortels voor renovatiedoeleinden tot speciale hydrofiele mortels voor de regulatie van vocht. Ook klassiekers zoals kalkmortels en plamuur maken deel uit van het uitgebreide productassortiment van KEIM.

 

 

 

Overzicht van mortels & spachtels

Toplaag

KEIM-toplagen maken gebouwen en ruimtes duurzaam en geven karakter en structuur aan wanden. Als poeder in zak of kant-en-klaar in emmers.

Cementmortels

Vanaf het begin correct, vanaf het begin mineraal. Ongeacht of u pleister zoekt voor poreuze bakstenen of moeilijke wanden, hier zult u een oplossing voor uw toepassing vinden.

Hecht- & renovatiemortels

Of het nu gaat om minerale of organische ondergronden, loslatend pleisterwerk, structuurverschillen of krassen, met onze hecht- en renovatiemortels bent u op alles voorbereid.

Kalkmortels en Kalei

Een geschenk van moeder natuur -
kalkmortels voor binnen en buiten

Renovatie & regulatie

Innovatieve speciale mortel voor de vochtregulatie in oude en nieuwe gebouwen alsook bij zoutschade.

Spachtels

Voor fijne of gladde wanden, spachtels voor machinale of handmatige verwerking. Makkelijk aan te brengen.

Verdere informatie