KEIM-binnenisolatiesystemen - doeltreffend alternatief

Helaas hebben gebouwen met de fraaiste gevels vaak de slechtste isolatie. Maar vaak beschikken ze ook over grote binnenruimten. 10 cm minder voor een aangenaam thuis. Meer concessies hoeft u niet te doen met onze KEIM-binnenklimaatsystemen. Laat u overtuigen! Er zijn goede redenen voor binnenisolatie.

  • Rijkelijk versierde gevels
  • Details op de gevel
  • Woningbezit in VvE
  • Tijdelijk gebruik gebouw
  • Handhaven van bebouwingsgrenzen


  Referentie met KEIM Binnenisolatie

   

   

   

   

  Geen nieuws beschikbaar.

  Schimmelbescherming, functionele binnenisolatie of...?

  Afhankelijk van de gestelde eisen en verwachtingen kunt u uw systeem configureren als eenvoudige schimmelbescherming, als functionele binnenisolatie of als eersteklas opbouw met de allerbeste eigenschappen voor het binnenklimaat. Alle variaties hebben echter één ding gemeen: ze nemen nauwelijks ruimte in en bestaan uit slechts drie onderdelen.

  KEIM Mycal-Por

  een pleistermortel om te lijmen, wapenen en als afwerkingslaag

  KEIM iPor-Novo of KEIM iPor-Lava

  de isolatieplaat van uw keuze

  KEIM Biosil of KEIM Innotop

  minerale verf die vrij is van schadelijke stoffen en voor een gezond woonklimaat zorgt

  Binnenisolatiesystemen hoeven helemaal niet luchtdicht te zijn, sterker nog: Men raakt er steeds meer van overtuigd dat capillair actieve systemen, die het vocht uit de lucht in de ruimte de baas kunnen, veel minder vatbaar zijn voor montagefouten of achteraf doordringen laten zien en een zeer positief effect op het binnenklimaat hebben. Eventuele warmtebruggen kunnen eenvoudig worden berekend.

  Vanaf 50 mm dikke platen moet het systeem altijd goed worden gepland en nagerekend. Op die manier krijgt u een resultaat waarover u lang tevreden zult zijn.

  BIJZONDERHEDEN IN DE PLEISTER- EN VERFSTRUCTUUR

  Waarom kiezen voor KEIM iPor?

  KEIM iPor is een eenvoudig te realiseren, diffusie-open en capillair actief binnenisolatiesysteem. Ingewikkelde details bij de realisatie van dampdichte vlakken komen te vervallen. Om warmtebruggen bij kozijnen of inkomende muren te voorkomen, hebt u de beschikking over betrouwbare accessoires.

  Systeemgerelateerde- en aanvullende producten
  KEIM Mycal®-Por

  Kalkgebonden droge mortel

  Naar het product
  KEIM Mycal®-Fix

  Primer op silicaatbasis voor de binding van schimmelsporen

  Naar het product