UITMUNTEND WIT VOOR GEZONDE LEEFOMGEVINGEN

KEIM Innostar is uitermate efficiënt in gebruik en kosten. Het innovatieve materiaal dekt uitstekend; in de meeste gevallen is één keer aanbrengen al voldoende. KEIM Innostar spat niet of nauwelijks bij het verwerken en maakt een snelle, veilige en productieve werkwijze mogelijk. De prachtige witgraad van het materiaal laat iedere ruimte optimaal tot zijn recht komen.

KEIM Innostar is vrij van weekmakers en oplosmiddelen en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Omdat de verf nagenoeg geurneutraal is, kan de ruimte na verven snel weer in gebruik worden genomen.

Overzicht producten van het KEIM Innostar®-Systeem

KEIM Innostar®

KEIM Innostar is een ultradekkende, economische, strijkklare Sol-silicaat muurverf voor binnen. Het éénlaags systeem KEIM Innostar verbindt de maximale dekking met een hoge opbrengst en is voor alle gebruikelijke binnenwanden en –plafonds geschikt. Deze hoogwaardige schilderskwaliteit kenmerkt zich door een uitstekend verwerkingsprofiel, een hoge zekerheid in gebruik en een excellente witgraad. KEIM Innostar voldoet aan de DIN 18 363, deel 2.4.1 ( dispersiesilicaatverven). (natafneembaarheidsklasse 1 volgens de DIN EN 13 300 )

Kleuren
wit en vele kleuren van de KEIM exclusiefwaaier.

Verwerking
kwast, roller of spuit

Verbruik
op een gladde ondergrond ca. 0,125 l/m2 KEIM Innostar per m2 en per laag.

Verpakking
2,5 l, 5 l en 12,5 l verpakking
Pallet: 32 x 12,5 l / 70 x 5 l / 120 x 2,5 l

KEIM Soliprim

Silicaatachtige speciaal grondering voor binnen op basis van de bindmiddelcombinatie hydrosol en kieselsol. Reduceert zuiging, verstevigt de ondergrond en verbetert de hechting.

Verpakking
5 l en 20 l verpakking
Pallet: 24 x 20 l/ 96 x 5 l

.

Systeemgerelateerde- en aanvullende producten

KEIM binnenroller

kortharig

Naar het product
KEIM Soliprim

Grondeermiddel voor binnen

Naar het product