KEIM DESIGN-LASUR

Lazuren spreken vooral tot de verbeelding vanwege het uitgesproken levendige karakter: Of de lazuur nu subtiel glanzend of krachtig vibrerend moet zijn, wordt aangebracht op een gevel of in een binnenruimte, subtiele eenvoud of spectaculair raffinement moet uitstralen - de directheid van het effect is altijd een genot voor het oog.

Referenties met KEIM Design-Lasur

Overzicht producten uit het KEIM Design-Lasur-Systeem

KEIM Design-Lasur

Gebruiksklaar Lasur-concentraat op basis van sol-silicaat volgens DIN EN 1062-1 voor binnen- en buitentoepassing. Voor decoratieve lazuurlagen en ter verbetering van oorspronkelijke eindlagen. Zeer geschikt bijzondere kleurcreaties en creatieve oplossingen. In combinatie met KEIM Design-Base en/of KEIM Design-Fixatief kan KEIM Design-Lasur gemakkelijk op het gewenste lazuureffect worden ingesteld.

Kleuren
wit, KEIM Exclusiefwaaier, kleurconcentraat D9001-D9012; D9018 – D9020 ( alleen binnen) en D1001 – D1004 (alleen buiten)

Verwerking
KEIM Lasurkwast

Verbruik
voor één laag ca. 0,05 l/m2 gemengd met KEIM Design-Fixatief en 0,10 l/m2 gemengd met KEIM Design-Base

Verpakking
5 l en 15 l verpakking
Pallet: 24 x 15 l / 70 x 5 l

KEIM Design-Base

Pigmentvrij Lasur-bindmiddel op basis van sol-silicaat voor KEIM Design-Lasur. Fungeert als verdunning voor KEIM Design-Lasur voor een lazurende kleurcreatie voor binnen- en buitentoepassing. Levert transparante en mineraal matte lazuurschilderingen op bij een optimale verwerkingsconsistentie, geringere slijtage, en weerbestendiger laagdikten.

Verwerking
KEIM Lasurkwast, Roller

Verbruik
voor één laag ca. 0,10 l/m2 voor Design-Lasur gemengd met KEIM Design-Base

Verpakking
5 l en 15 l verpakking
Pallet: 24 x 15 l / 70 x 5 l

KEIM Design-Fixatief

Verdunning en grondering op basis van sol-silicaat voor KEIM Design-Lasur. Fungeert als voorbehandeling van sterk zuigende ondergronden en als verdunning voor zeer transparante lazuren met KEIM Design-Lasur in binnen- en buitentoepassing. In het bijzonder aan te bevelen voor lazuren uit mengkleuren of zeer transparante lazuren.

Verwerking
KEIM Lasurkwast

Verbruik
voor één laag ca. 0,05 l/m2 voor een Design-Lasur gemengd met KEIM Design-Fixatief

Verpakking
5 l en 20 l verpakking
Pallet: 24 x 20 l / 96 x 5 l