SPREKENDE KLEUREN

KEIM Optil is een premium binnenverf die perfect tegemoet komt aan de eisen van moderne architectonische concepten en daarbij minerale kwaliteit weet te koppelen aan een homogene uitstraling die blijft fascineren.

Een tot op heden ongekende veelheid aan lichtechte, minerale kleurencombinaties als expressie van de moderne tijdsgeest maakt van KEIM Optil het ideale verfproduct voor een aansprekende vormgeving van binnenruimten.

Minstens net zo indrukwekkend zijn de in edelwit gehouden oppervlakken die zelfs bij de lastigste lichtverhoudingen dankzij een mat en harmonieus effect nog voor een sfeervolle elegantie zorgen.

Overzicht producten van het KEIM Optil®-Systeem

KEIM Optil®

Strijkklare Sol- Silicaat muurverf voor binnen. Voldoet aan de DIN EN 13 300 met MacroFill-Technologie. Organisch deel < 5%, slijtvast ( schrob-bestendigheidsklasse 2 voor wit en monochroom kleuren). Intensieve en lichtechte kleuren in ultramat uiterlijk. Bijzonder geschikt voor uitdagende architectuur en moeilijke lichtverhoudingen. De premiumkwaliteit voor maximale licht verstrooiing.

Uitzonderingskleur “Brillantwit” zonder MacroFill-Technologie

Kleuren
wit, KEIM exclusiefwaaier en Avantgarde kleurkaarten incl. Monochroomkleuren leverbaar.

Verwerking
kwast, roller of airless spuit

Verbruik
voor een 2- laags systeem ca. 0,25 l/m2

Verpakking
2,5 l, 5 l en 12,5 l verpakking
Pallet: 32 x 12,5 l/ 70 x 5 l

KEIM Optil®-Grof

Strijkklare slemmende Sol- Silicaat muurverf voor binnen. Voldoet aan de DIN EN 13 300 met MacroFill-Technologie. Organisch deel < 5%, intensieve en lichtechte kleuren in ultramat uiterlijk. Bijzonder geschikt voor uitdagende architectuur en moeilijke lichtverhoudingen. De premiumkwaliteit voor maximale licht verstrooiing. Kleuren zijn lichter dan de originele kleuren.

Kleuren
wit, bij benadering ( kleur lichter) KEIM exclusiefwaaier en Avantgarde kleurkaarten incl. Monochroomkleuren leverbaar.

Verwerking
kwast, roller

Verbruik
voor een 1- laags systeem ca. 0,15 l/m2

Verpakking
2,5 l, 5 l en 12,5 l verpakking
Pallet: 32 x 12,5 l/ 70 x 5 l

KEIM Optil®-Grof

Download

KEIM Soliprim

Speciaal-grondeermiddel op silicaatbasis voor binnen op basis van een bindmiddelcombinatie van Hydrosol en Kieselsol. Werkt egaliserend, ondergrondverstevigend en hechtingbevorderend.

Verpakking
5 l en 20 l verpakking
Pallet: 24 x 20 l/ 96 x 5 l

.

Kleuren om je goed te voelen

Kleur Psychologie & Kleur Effect

Meer informatie
Download kleuren

KEIM Avantgarde overzicht

Meer informatie
Verkooppunten Optil

Hier vindt u de verkooppunten...

Meer informatie