VOOR LAZURENDE TOT DEKKENDE DECORATIE VAN HOUT BINNEN

KEIM Lignosil-Inco is een innovatieve silicaatverf voor hout en houtachtige materialen binnen. KEIM Lignosil-Inco behoudt de natuurlijke hygroscopische eigenschappen van het hout en staat zodoende garant voor een natuurlijk en aangenaam binnenklimaat.

mineraal matvan dekkend tot lazurenddiffusie-openniet-filmvormendecologischzonder oplosmiddelen en weekmakersgeen voor de gezondheid schadelijke uitstoot (TÜV gekeurd)absoluut lichtecht en UV-bestendiguitmuntende hechtingbijzonder efficiënt te overschilderen.Ongeëvenaard kleurstabiel.

Overzicht producten van het KEIM Lignosil®-Inco-Systeem

KEIM Lignosil®-Inco

KEIM Lignosil-Inco is een innovatieve houtafwerking voor lazurende of dekkende afwerklagen binnen. KEIM Lignosil-Inco is vrij van gevarenstoffen (TüV- getest), dampopen en bevat de natuurlijk hygroscopische eigenschappen van hout en zorgt daardoor voor een natuurlijk en aangenaam woonklimaat.

Kleuren
wit, KEIM exclusiefwaaier, andere kleuren op aanvraag

Verwerking
kwast, roller of airless

Verbruik
voor een 2- laags systeem ca. 0,2 l/m2

Verpakking
2,5 l, 5 l en 20 l verpakking

KEIM Lignosil®-Inco-DL

KEIM Lignosil-Inco-DL is de verdunning voor KEIM Lignosil-Inco. De dekkracht van een afwerklaag als KEIM Lignosil-Inco is afhankelijk van de mengverhouding KEIM Lignosil-Inco en KEIM Lignosil-Inco-DL. Deze ligt meestal tussen 1:1 en 1:20 ( KEIM Lignosil-Inco : KEIM Lignosil-Inco-DL.

Kleuren
kleurloos

Verwerking
kwast, roller of airless

Verbruik
voor een 2- laags systeem ca. 0,2 l/m2

Verpakking
2,5 l, 5 l en 20 l verpakking