Bedrijfsfilosofie

Adolf Wilhelm KEIM heeft met de uitvinding van silicaattechnologie ons bedrijf opgericht in 1878. Tegenwoordig onderscheiden wij ons als toonaangevende specialist in de bescherming van mineralen over de hele wereld door duurzame probleemoplossing.Wij zijn een generalist onder de specialisten: in onze specialiteit "minerale silicaat gebouwenbescherming" bieden wij volwassen, complete systeemoplossingen voor gevel en interieur.

Het idee van duurzaamheid vormt en begeleidt al onze ondernemende activiteiten. Onze overtuiging van de toegevoegde waarde van minerale bouwproducten weerspiegelt dit idee. Met onze acties willen we de bestaande waarden behouden en beschermen en nieuwe waarden creëren zonder de mogelijkheden van toekomstige generaties te beperken.

KEIM 1878
…zet zich in voor het begrip duurzaamheid


"We willen leven, werken, worstelen, vechten en zorgen voor onze medemens, werken voor de volgende generatie, om het beter te maken op aarde."

Adolf Wilhelm KEIM
Oprichter, 1878

KEIM vandaag
…toegewijd aan het idee van duurzaamheid

Wij onderzoeken en ontwikkelen minerale producten en systemen die voldoen aan onze inzet voor duurzaamheid en voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten.

KEIM, sinds 1878