KEIM SOLDALAN® - DE UNIVERSELE SOL-SILICAATVERF VOOR HOOGWAARDIGE GEVELBESCHILDERING

 

KEIM Soldalan is gebaseerd op het door KEIM ontwikkelde sol-silicaatprincipe. Op basis van een speciale combinatie van kieselsol en kaliumsilicaat hebben wij een bindmiddel gecreëerd dat niet alleen uitstekend op minerale ondergronden, maar ook perfect op dispersiegebonden oude verflagen en pleisters houdt. 

Eenvoudig te verwerken
KEIM Soldalan wordt rechtstreeks uit de emmer opgebracht, droogt homogeen op en biedt een ongeëvenaard dekkend vermogen.

Kleurstabiel
De afbraak van bindmiddel in organische oude verflagen door UV-straling wordt gestopt, terwijl de bouwfysische eigenschappen van de gevel bewaard blijven. KEIM Soldalan is absoluut UV- en kleurenstabiel.

Producten van het KEIM Soldalan-Systeem

KEIM Soldalan

Universele buitenmuurverf op basis van het bindmiddel sol-silicaat ( combinatie) van kieselsol en waterglas) geschikt voor organische , minerale en gemengde ondergronden zoals bv. gevelisolatie. KEIM Soldalan is hydrofoob, zeer dampopen , lichtecht, UV – stabiel, onbrandbaar en extreem weerbestendig met een minimale neiging tot vervuiling.

Kleuren
wit,  KEIM exclusiefwaaier, KEIM Avantgarde waaier, mengkleuren 9001 S – 9012 S

Verwerking
kwast, roller of airless spuit ( nozzle 0,79 mm)

Verbruik
voor een 2- laags systeem  ca. 0,45 kg/m2

Verpakking
2,5 kg, 5 kg en 18 kg emmers
Pallet: 32 x 18 kg / 70 x 5 kg

KEIM Soldalan®-Grof

Sol-silicaatverf met een licht slemmende werking als grond- of tussenlaag in het KEIM Soldalan-systeem. Ter egalisering van structuuronderscheid c.q. overbrugging van haarscheurtjes bij de renovatie of het overschilderen van draagkrachtige dispersie- en siliconenhars gebonden ondergronden als ook minerale ondergronden. Het product Grof is als eindlaag niet geschikt, de kleuren zijn lichter dan bij Soldalan.

Kleuren
wit, bij benadering (kleur lichter) de KEIM exclusiefwaaier, KEIM Avantgarde waaier

Verwerking
borstel, roller

Verbruik
voor één laag ca. 0,25 kg/m2

Verpakking
2,5 kg, 5 kg en 18 kg verpakking
Pallet: 32 x 18 kg / 70 x 5 kg

KEIM Soldalan®-ME

Sterk gespecialiseerde Sol silicaat muurverf met fotokatalytische werking voor zowel organische, minerale als gemengde ondergronden en BGI systemen. Fotokatalytisch werkzaam, reduceert schadelijke gassen ( bijv. NOx, VOC’s) en organische vervuiling. Organisch aandeel < 5%.

Kleuren
wit en kleuren volgens de KEIM Exclusiv-waaier.
Niet in Monochroom kleuren leverbaar.

Verwerking
borstel, roller, airless spuit
(nozzel 0,79 mm)

Verbruik
verbruik bij twee lagen ong. 0,45 kg/m²

Verpakking
2,5 kg, 5 kg en 18 kg verpakking
Pallet: 32 x 18 kg / 70 x 5 kg

KEIM Soldalan®-Coolit

Innovatieve gevelverf op basis van sol-silicaat ter reductie van opwarming door de zon bij donkere kleuren. KEIM Soldalan-Coolit is hydrofoob, zeer dampopen , lichtecht, UV – stabiel, onbrandbaar en extreem weerbestendig.
Organisch aandeel < 5 %.

Kleuren
wit, KEIM Exclusiefwaaier, KEIM Avantgardewaaier met enkele uitzonderingen mengkleuren 9001 S ,9002 S, 9003 S, 9004 S, 9005 S, 9006 S 9007 S, 9010 S, 9011 S, (9008 S bij benadering van de KEIM waaier)

Verwerking
kwast, roller of airless spuit ( nozzle 0,79 mm)

Verbruik
voor een 2- laags systeem ca. 0,45 kg/m2

Verpakking
2,5 kg, 5 kg en 18 kg verpakking
Pallet: 32 x 18 kg / 70 x 5 kg

KEIM Soldalan®-Verdunning

Silicaatachtige grondering en verdunning op basis van sol-silicaat ( combinatie van kieselsol en waterglas). Dient als grondering voor sterk zuigende ondergronden of deelvlakken resp. als verdunning van KEIM Soldalan ,Soldalan-ME en Soldalan-Grof in de eerste laag op sterk zuigende ondergronden.

Verpakking
5 l en 20 l verpakking
Pallet: 24 x 20 l / 96 x 5 l

.

KEIM Soldalan®-Arte

Titaandioxidevrije buitenmuurverf op basis van sol-silicaat voor verflagen met een bijzondere kleurdiepte en kleurbriljantie. Zonder titaandioxide en alleen met absoluut lichtechte minerale kleurpigmenten aangekleurd, onderstreept Soldalan-Arte in bijzondere mate de plastische structuur en het originele karakter van de ondergrond.

Kleuren
natuurwit (gepigmenteerd met Lithopoon), ruwwit ( ongepigmenteerd), titaanvrije kleuren van de KEIM Exclusiefwaaier en KEIM Avantgardewaaier ; aan te kleuren met de Soldalan mengkleuren 9001S – 9012S

Verwerking
uit voorzorg met borstel

Verbruik
op een gladde ondergrond voor een 2- laags systeem ca. 0,45 kg/m2

Verpakking
2,5 kg, 5 kg en 18 kg verpakking
Pallet: 32 x 18 kg / 70 x 5 kg

Verdere informatie
De fotokatalyse - verven met meerwaarde

Fotokatalytisch werkende minerale verven bieden een echte meerwaarde.

Meer informatie