KEIM Twinstar

Maximale efficiëntie in korte tijd

De eerste 2in1 coating voor gevels

Twee onderwerpen domineren al enige tijd de bouwsector: de zoektocht naar gekwalificeerd personeel en de trend naar duurzaamheid. Met de nieuwe innovatieve functionele coating KEIM Twinstar is KEIM erin geslaagd een product te ontwikkelen dat oplossingen voor beide combineert. De gevelverf op basis van sol-silicaat combineert perfect een hoog rendement bij het aanbrengen met een biocidevrije formulering voor schone gevels en duurzame klimaatbescherming.

Efficiëntie die zichtbaar is

Dankzij de ideale applicatieconsistentie en optimale droogeigenschappen kunnen de primer en de toplaag zeer rationeel nat-in-nat in één arbeidsgang zonder tussendroogtijd worden aangebracht. Met KEIM Twinstar kan tot 3 minuten arbeid per vierkante meter geveloppervlak worden bespaard. Met een container van 18 kilogram met een dekking van ongeveer 40 vierkante meter is dit een tijdsbesparing van 2 uur. Het aldus versnelde bouwproces betekent ook kortere stilstandtijden voor steigers en een toename van de capaciteit voor vaklieden, omdat met hetzelfde aantal vaklieden meer opdrachten kunnen worden uitgevoerd.

Gevelbescherming die duurzaam is

De innovatieve productsamenstelling beschermt tegen algen en schimmels - zonder toevoeging van biociden.  De gevelverf is speciaal geformuleerd om te voldoen aan de eisen van hoge waterafstotendheid en snelle herdroging. De innovatieve vulstofcombinatie maakt biogene stoffen volledig overbodig en zorgt bovendien voor een ultrafijn, compact oppervlak. Zoals alle KEIM minerale producten staat KEIM Twinstar voor optimale bouwfysica en ongeëvenaarde kleurconsistentie (20 jaar kleurgarantie), is antistatisch en onbrandbaar - voor schone en mooie gevels op lange termijn. KEIM Twinstar is gecertificeerd met het "natureplus" milieukeurmerk en wordt geproduceerd met 100% groene stroom.  Universeel toepasbaar op alle gangbare ondergronden, KEIM Twinstar is geschikt voor zowel nieuwe als renovatielagen op dragende oude coatings of intacte ETICS oppervlakken. Het kleurenspectrum omvat lichte tot middellange tinten. De nieuwe, innovatieve gevelverf kan ook worden gekleurd volgens alle gangbare kleurcollecties via de KEIM "Lokale Farbwerkstatt". 

Optimaal in verwerking - veilig in toepassing: KEIM Twinstar is de perfecte functionele coating voor duurzame, biocidevrije gevelbescherming en maximaal rendement.