HUIZEN EN DE RUIMTES ERIN MOETEN NIET ALLEEN ESTHETISCH AANTREKKELIJK ZIJN...

Naast uiterlijke eisen moeten onze huizen ook voldoen aan onze binnenklimaateisen en het daarmee samenhangende comfort. Hieraan levert de buitenkant een belangrijke bijdrage, omdat deze de binnenkant tegen alle weersomstandigheden, zoals temperatuur en vocht, beschermt.

Vooral de ongecontroleerde inwerking van vocht van buiten kan zowel de duurzaamheid als het binnenklimaat van een gebouw flink verstoren. KEIM-impregneer- en -hydrofobeermiddelen leveren hier een belangrijke bijdrage die veel verder gaat dan alleen de esthetische eisen.

Overzicht van KEIM impregneer- & hydrofobeermiddelen

KEIM Silex®-OH

Kleurloos verstevigingsmiddel op basis van kiezelzuur, zonder hydrofobering.
KEIM Silex–OH kan op alle poreuze minerale ondergronden toegepast worden. KEIM Silex-OH is in het bijzonder geschikt voor uitgeloogde zandsteen delen.

Kleuren
kleurloos

Verwerking
Borstel, vloeien (nat in nat)

Verbruik
ca. 0,5 – 5 l/m2, proefvlak maken

Verpakking
5 l verpakking
Pallet: 14 x 25 l

KEIM Silex®-OH-100

Kleurloos verstevigingsmiddel op basis van kiezelzuur, zonder hydrofobering. KEIM Silex–OH-100 kan op alle poreuze minerale ondergronden toegepast worden. KEIM Silex-OH-100 is in het bijzonder geschikt voor uitgeloogde zandsteen delen.

Kleuren
kleurloos

Verwerking
Borstel, vloeiend (nat in nat)

Verbruik
ca. 0,5 – 5 l/m², proefvlak maken

Verpakking
5 l verpakking

KEIM Silan-100

Oplosmiddelvrije hydrofobering op silanbasis volgens ZTV-ING OS-A resp. OS-1 volgens DIN V 18026 en volgens DIN EN 1504-2/ 1.1, 2.1, 8.1. KEIM Silan-100 dient als hydrofobering voor buiten van minerale ondergronden, in bijzonder voor beton. KEIM Silan-100 kan met name ingezet worden in geval van strooizout belasting en ter bescherming van chloride-corrosie als gevolg van zouttransport, als ook voor toepassing als grondering voor KEIM Concreton-W , resp. Concreton-Lasur of KEIM Concreton-C als extra bescherming tegen waterindringing bij verhoogde weersbelasting.

Kleuren
kleurloos

Verwerking
Borstel, of middels lagedrukspuit

Verbruik
ca. 0,17 - 0,2 l/m2

Verpakking
5 l en 25 l verpakking
Pallet: 8 x 25 l/ 78 x 5 l